Vrtic Wonderland osnovan je 01.09.2004. a od marta 2013. godine smo u novom prostoru, i napravili smo najbolje moguće uslove koje svakako zaslužuju naša deca.

Prvobitni vrtić preselili smo u lokal od 150m2, sa dvorištem i nišavskim kejom koji nam je na 20m i mogućnošću provođenja velikog dela dana u najlepšoj gradskoj prirodi. Vrtić je namenski pravljen za dečje potrebe sa svom pratećom opremom i neophodnim sredstvima za obavljanje vaspitno-obrazovnog rada.

Vrtić ima prostor za fizičke aktivnosti. Prostor veličine 35 m2 namenjen je za fizičku aktivnost dece. Prostor je opremljen spravama za razvoj pokreta, spretnosti, krupne motorike kao i setove za korekciju ravnih stopala i pravilan razvoj. Deca ovde razvijaju spretnost, okretnost, brzinu, pritom uče šta je timski rad.

Naš trud je neiscrpan. Protkan je ljubavlju, zadovoljstvom i srećom što smo okruženi najdivnijim i najlepšim bićima na ovoj planeti. Zadovoljstvo nam je što dan počinjemo pesmom, a završavamo osmehom.

Stvorili smo neraskidivu nit i vezu koja će zauvek ostati urezana u naša pamćenja. Vreme provedeno u vrtiću stvara mnoštvo fotografija koje ne blede vremenom, nego im se sa osmehom uvek vraćamo.

Zato je naš imperativ srećno i zadovoljno dete, jer mi stvaramo korene iz kojih će izrasti jednog dana zdrava i samostalna ličnost.

Uloga vaspitača u vaspitanju deteta je ogromna. Svesni toga da smo mi uzor i vodilja svakog deteta, godinama smo se usavršavali i postali pravi primer obrazovanja i lepog ponašanja. Iz našeg vrtića izlaze deca koja u daljem školovanju postaju najbolji đaci.

Sa decom rade

Prešli smo dug put, sa malim brojem vaspitnih grupa na početku, do onog što danas naš Vrtić pruža.
U našem vrtiću sa decom rade:
• vaspitačice
• logoped
• profesor fizičke kulture
• profesor engleskog jezika
• profesor muzičke kulture
Sve one utiču na dobru atmosferu i kvalitetan rad u našem vrtiću.
Svi zaposleni u našem vrtiću su kvalifikovani stručnjaci u svojoj oblasti